Děti od hřbitova

Děti od hřbitova

Anotace: :-)-:-)

Mrtvolky dětí
si hrají v kočárcích,
sbitých ze stehenních kostí,
sešroubavaných z článků prstů.
V hlavách jim znějí ukolébavky,
které jim zpívaly maminky.
Větší děti si házejí s lampami,
které pozůstalí nechaly na jejich hřišti,
na velkém dětském pohřebišti.
Krví si kreslí na kosti,
plnoletí se bijí v opilosti.
Jsou to děti od zdí hřbitovních,
vzpomínáme na ně v písních smutečních...
Autor Tomáš Přidal, 13.06.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to dobrej nápad,ale něco mi tam chybí a něco naopak myslím i přebývá...

23.06.2007 17:23:00 | Haňa,dívka do nepohody

Smutna ale moc krasna.Umis!

16.06.2007 11:48:00 | carodejka

Dokonalý!

15.06.2007 21:53:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí