Šminky od Avonu

Šminky od Avonu

Můj svět hnije pod nánosem šminek od Avonu.
Kouknu a starý krém jako ten obličej .
Říkám si, už víc se pokazit nedá.

To je pro mne dobré,
za ušetřené penízky si dám raději ruma.

Poblíž se válí krabice od vína,
s ní přijde i dobrá kocovina.

Večer se blíží, nálada skomírá,
po půl litru vína
krev v žilách ožívá.

Najednou cítím mladistvý cit,
zjevně si chci zapařit.

Je to těžké v téhle podobě,
nenechám nic náhodě.

Znovu otvírám staré kelímky,
šminkuju se a maluju linky.

Pořád se mně líbí na světě,
žiju ráda na téhle planetě.

Už ne mladá, ale jako žena zralá.
Autor devcatko z jetele, 13.06.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jó tý jó a ještě to zařazení do Sci-Fi !!! :-)

tak takhle dobrou věc jsem už dlouho neviděl. Super

13.06.2007 23:32:00 | blue

tak tohle je bomba!

Moje verze:
špinky od avonu
kašlu na ně, pomůžu si od nich silou
záchodového zvonu!

nepochop to prosím zle, je to recese :-)

13.06.2007 23:29:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí