Mocná víla

Mocná víla

Anotace: Noc, a sny:) krásné usínání

Mocná víla

Hvězdy co svítí oblohou,
vše stíhat nemohou.
Chtějí ti říct že den vystřídá noc,
víla co má velkou moc.
Vše do tmy zabalí,
my jsme ztahaní.
Postel nám ustele,
kouzelně se usměje,
my sníme jen,
sen za snem.
Jako mávnutím proutku zmizí,
noc pro ní není cizí.
Přeju ti, aby dnes krásná víla byla,
a všechna tvá přání uskutečnila.
Autor chumka, 13.06.2007
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí