Amortizace.

Amortizace.

Anotace: Zpověď opilého zupáka.

Non stop chlastám,
nikotin inhaluji
v nepřetržitém provozu,
plechovou károu
jezdím až do postele,
a nyní makám,
dokonce dvakrát dva
tucty hodin denně,
a z posledních sil
držím na hladině,
nulovou životní úroveň.

Klouby mé hoří,
mansardou čpí spálené peří,
ruce mám vytahané
až někam po kolena,
načež ani nemohu
s amantkou do sena.

Ležím v posteli,
na nic se nezmohu,
jsem opuštěná troska,
za oknem kocour deviant,
před mýma očima,
drze,bez ostychu,
veřejně se mrozká.

Kostra v těle
mne neposlouchá,
stářím hlasitě hrká,
pomalu natahuji brka,
a nakonec
pro státní rozpočet
mám důležitou zprávu:
Před prvním důchodem
skonal jsem k ránu!
Autor V.N.Losinský, 13.06.2007
Přečteno 399x
Tipy 8
Poslední tipující: Jarunka, hloubavá, Házté, zvířenka, 6thSun
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

syrový pohádkový příběh...čekatele na státní almužnu....přečtu to svým starouškům před spaním...snad budou spát sladce:-)

15.01.2009 20:36:00 | zvířenka

..já vím, že ještě neumíráš...

11.08.2007 18:56:00 | Rybí_kost

:-)))Před prvním důchodem
skonal jsem k ránu!
..to je dobré..

13.06.2007 23:26:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí