CHuŤ

CHuŤ

Anotace: kdo kdy neměl chuť někoho .....

Co je to za myšlenku
Co je to za pocit
Co je to za pach
Co je to za chuť
Co se mi to vkrádá do mé hlavy
Co se mi to vkrádá do mého těla

Nemám dost vůle ale ani touhu
Se tomu bránit
Jelikož je to silnější než já
Ta chuť po něčí smrti mě rozpaluje
Proto beru do ruky nůž
A vydávám se nalézt svou oběť
Která se nedobrovolně podvolí mé touze
Mé touze po vraždě
Mé touze po smrti
Mé touze po krvi

Co je to za myšlenku
Co je to za pocit
Co je to za pach
Co je to za chuť
Co se mi to vkrádá do mé hlavy
Co se mi to vkrádá do mého těla

Je jedno kdo to bude
Ale jistě vím
Ze se o mě bude psát v novinách
Na titulní stránce bude detailně popsán můj čin
Chodím ulicemi
Ale má oběť se neoběvuje
Má touha stále roste
Už se to nedá vydržet
Ta touha mi snad roztrhá tělo i duši
Už s tím nedokáži dál bojovat
A nožem si protínám žíly
Tak aby mi už nebylo pomoci
Krev se začala vylévat z těla
Cítím jak život pomalu odchází
Ale ještě mám dost síly
Abych si proťal krční tepnu
Abych měl jistotu
Že má vůle a touha bude dokonána
A nikoho nenapadne mě přivést zpět
Mezi živé mrtvoly.

Co je to za myšlenku
Co je to za pocit
Co je to za pach
Co je to za chuť
Co se mi to vkrádá do mé hlavy
Co se mi to vkrádá do mého těla

Noviny nepsaly o mé dokonalé vraždě
Ale o mladíkovi který byl tak zoufalí
A psychicky nevyrovnaný
Že spáchal sebevraždu
Bez dopisu na rozloučenou
Byl zoufalí nebo snad nemocný,
Nebo byl tak dokonalí a pro tento svět se nehodil ??? ???
Autor VoiD, 14.06.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí