BoJ

BoJ

Anotace: každý den s něčím bojujeme ... ... ale tenhle boj nevzdavat

Bůh drží můj osud pevně ve svých rukou
A přemýšlí
Co se mnou udělá
Mohl by mi dát blaho, lásku, spokojenost
Mohl by poset můj život květinami

Boj – To je můj život
Boj – Proti všem a všemu
Boj – To je má zahrada života
Boj – Proti smrti a zatracení
Boj – Nic jiného mi nezbývá

Já jsem se však nenarodil pro štěstí
Nikdy nemohu docílit toho co bych chtěl
Provází mě jen utrpení
Které je jak rány bičem zažírající se pod kůži
A mě nezbývá nic jiného než bojovat

Boj – To je můj život
Boj – Proti všem a všemu
Boj – To je má zahrada života
Boj – Proti smrti a zatracení
Boj – Nic jiného mi nezbývá

Každý den musím bojovat
A teď chce bůh připravit o to nejcennější co mám
O to co mě drží při životě
A nechce abych spadl do věčného ohně pekla
Bůh je tvrdý protivník
Který má spoustu zákeřných zbraní
A já musím neustále bojovat

Boj – To je můj život
Boj – Proti všem a všemu
Boj – To je má zahrada života
Boj – Proti smrti a zatracení
Boj – Nic jiného mi nezbývá

Když mi bůh hodí pod nohy klacek, já o něj nezakopnu
Postaví předemě zeď, já jí přelezu
Dá přede mě řeku, já ji přeplavu.
I pod boží sprchou nenávisti
Já si svou naději udržím
Pevně si budu držet svou lásku

Boj – To je můj život
Boj – Proti všem a všemu
Boj – To je má zahrada života
Boj – Proti smrti a zatracení
Boj – Nic jiného mi nezbývá
Autor VoiD, 14.06.2007
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí