Bezmoc

Bezmoc

Anotace: Každý den krvavé slzy roním, rubíny citu stékají mi ze srdce

Každý den krvavé slzy roním,
rubíny citu stékají mi ze srdce.
Denně ke svým prsům hlavu kloním,
břemeno stesku mě tíží velice.

Já vím. Říká se, že čas všechno zhojí,
jak se zdá mě se to netýká.
To - pro co žít mi za to stojí,
mi pod rukama utíká.

Každou noc já sny mívám,
každou noc já to znám.
Někdy sám v nich hraji,
jindy po boku tě mám.

V mých snech jsi krásně žádoucí,
neskrýváš nic ani srdce planoucí.
Máš pro mne úsměv i pochopení,
ale to co bych rád - to ukradne mi rozednění.

Marně své sny chytám zpátky,
marně zlobívám se na den.
Sny utekly mi v čase vrátky
a mne vrátili na zem.

Láska - že prý hory přenáší?
Je další oblíbené rčení.
Že i ona na vše nestačí,
je moje smutné poučení.
Autor Bamap, 14.06.2007
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí