Nevěry paní Věry

Nevěry paní Věry

Anotace: Veselá báseň o tom,kterak kamarádka paní Věry ke štěstí přišla.

Kamarádce říká Věra:
"Terryho mám za manžela.
Žehlí,pere,oběd dělá
a tos ještě neviděla,
jak si s dětmi umí hrát!"

....
(potáhla si z cigarety,dolila jim drahé sekty)
....

"Zlatý chlap je ten můj Terry."
Kámoška však v očích Věry
vidí jak z nich všemi směry
syčí jedovatý had

....
(...když si muže takto cení,Proč mu za to věrná není??...)
....

Neváží si paní Věra
že má manžela nad manžela
a kamarádka by jej chtěla
oddala by se mu zcela
jen kdyby takového měla
co by jí měl rád

............

Kdyby paní Věra měla
hrubiána za manžela
jistě by se strhla mela...

...a tak nevěry paní Věry
zničí lásku,kterou Terry
choval k Věře,než o nevěře
dověděl se...Od koho že?
To je jasné snad
............
A ona ho má ráda
a on jí má rád.
Autor Pavel Mališ, 14.06.2007
Přečteno 252x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s úsměvem říkám, že je to jedna velká pravda o tom, jak to v životě chodí...

11.07.2007 12:40:00 | lennerka

Jsi vtipné číslo! Jenže bylo složité udržet přehled, kdo s kým...Držím palce, abys měl z Literu radost jako my.

15.06.2007 00:00:00 | Liv

Není to něco, co bych napsala, takže to má pro mě jiskru :)

14.06.2007 21:30:00 | Lucijena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí