Chci více

Chci více

Anotace: každý z nás chce jinou stranu lásky

Má ústa šeptají, a ty mě neslyšíš,
dívám se na tebe, a ty mě nevidíš.
Hladím tě po tváři, a ty mě necítíš,
slib lásky dávám ti, a ty nic neslíbíš.

Vzrušené polibky po těle putují,
v klíně mém ruce tvé „ lásku „ mi slibují.
Okvětní lístky na vodní hladině,
snadné je podlehnout příjemné vidině.

Dávám ti city své, i duši věnuji,
na oltář lásky uléhám v pokoji.
Touha nás ovládne, zmítá nás chtíč,
ráno se probudím, láska je pryč.

Sluneční paprsky pálí mě do očí,
proč láska nikdy – láskou nekončí.
Nejsem ta pravá, nemáš mě rád?
Odpověď raději nechci znát….
Autor Alasca, 14.06.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí