Slib

Slib

Anotace: Ano-ta-chce....

Kdo žije správně bez hříchu.
Kdo nezná zradu a pýchu.
Ten bude brzo odměněn.
My přijdem v onen soudný den.

Jsme pro Tebe zrození
Naše ohnivá znamení
Když už Ti schází naděje,
jsme Tvoji mocní andělé

Kdo říká: „Ruku v ruce vem
S láskou člověk s člověkem“
Kdo nechce Slunce pro sebe mít
bude pak na věky žít.

Jsme pro Tebe zrození
Naše ohnivá znamení
Když už Ti schází naděje,
jsme Tvoji mocní andělé

Když nemůžeš v noci spát,
přijdem Ti klid do snů dát.
Z nebes přes měsíční svit
Slyš naše temné hlasy znít:

Jsme pro Tebe zrození
Naše ohnivá znamení
Když už Ti schází naděje,
jsme Tvoji mocní andělé.
Autor Honzeek22, 14.06.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí