Sen obyčejného opilce

Sen obyčejného opilce

Anotace: Bože, nic jiného si nepřeji, jen aby bylo každému dobře. Tedy vyslyš mě ....

Kdyby bylo pivo zdravé,
vyléčilo každou ránu,
světlé, řezáč, ba i tmavé,
narážel bych časně k ránu.

Nežli bych šel do hospody,
přál bych synům ať se daří,
ve škole, kde jdou dle módy,
zdarma dětem pivo vaří.

Každý by co hrdlo ráčí,
léčil játra, sliznici,
zadarmo by chudí sráči,
mohli pít v nemocnici.

Co necvaknou pojišťovny,
odečet bych z daní,
člověk nesmí býti skromný,
měl by špatné spaní.

To by jsme si zachlastali,
to by bylo lití,
kdyby nikdy nenastali,
bolehlavy, blití.
Autor Skrat, 24.04.2005
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: ota.pé
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí