Osudový Motýlek....

Osudový Motýlek....

Anotace: Co dodat jedná z děl, které jsem v hlavě mé a vždy a navždy tam ukrytá budou. Však nadejde den kdy každý se o mě dozví, jelikož v mé knize stojí tohle vše co tu vložím......

Pohlédni do studny snů,
uvidíš spousty tmavých motýlů,
kteří se odrážejí ode dna,
aby lidem vlétli do života.

ten motýl, oči na křídlech má,
nikdy s nima nemrká.
Proč by také měl,
když jenom mezi námi poletuje.

Jeho cesta osud má,
najde a zakuklí jiné.
Pomůže i zničí,
ale nikdy se nezahnízdí.

Svými plavými barvami utíká,
před slunečními paprsky,
aby nespálili prach jemný,
co na zádech mu usedl.

Z larvy byla housenka,
z housenky byla kukla,
z kukly motýl a
ten se v mém srdci ukryl.

Hnízdí tam doposud a
nemíní a ani nemíním,
aby odletěl,
přeci našel domov
a tam navěky zůstane,
jelikož je mojí součásti
osudového žití...
Autor Kedaras, 14.06.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí