Nemožná dívka..

Nemožná dívka..

Anotace: znáte to že?:(

Nemožná holka, co se divně obléká,
co nadává ji celý svět, až si zavzlyká,
prý změnila se a to hned,
zkazila si známky naposled,
říkává ji její máma,
co ji kryla celej život záda,

(prý)

nemožná holka, co v pokoji pláče,
na všechny ty lidi nic nezmůže,
ven nesmí chodit do té doby až mámě ukáže,
že si známky zpraví,myslíte, že to dokáže?

Nevidět jeho,
nechodit ven,
sním je jí dobře,
a ted čert ho vem...

Jedině sním ví , co je to štěstí a smích,
sním je to jinej svět, ve kterým nemusí jen snít,
nic jí na světě už nedrží,
protože ona se cití nemožneji, než druzí..

Je tak nemožná,
až se jí podobám...
Autor Mispul, 14.06.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná by bylo právě dobře, kdyby ses jí tolik nepodobala.. pokud víš, co myslím.. pro mě je to příliš konkrétní..

16.06.2007 10:46:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí