...Stíny...

...Stíny...

Anotace: O5 strach...

Tmavé stíny za mnou jdou
Rychlé kroky slyším tmou

Vítr cloumá je to tak,
že se bojím,
avšak nesmím se bát.

Jdu lesní ulicí
jdu sama...
Temnou prostou silnicí
...sama...

Sama samotinká
se svou bolestí,
která mě v srdci tísní.
Autor Kšanda :), 14.06.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí