Znáš? Nejsi nic.

Znáš? Nejsi nic.

Anotace: ...

Kdo může říci, že něco zná?
Když sám v sobě bloudí,
bez vyjímky, každý z vás.
A nikdy ani sebe nepozná
a přes to všechno soudí,
učeným dělá svůj hlas.
Nakonec dospěje zpět k začátku,
tam, kde se malý začal velkým dělat,
tam, kde si vylhal důležitost.
Vpřed nejde, možná pozpátku
a všechny barevné iluze začínají bělat,
až do nicoty se vytratí, nezbude ani kost.
Autor Žiťa, 14.06.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí