ZPoVěĎ NeMoCNé DuŠe

ZPoVěĎ NeMoCNé DuŠe

Anotace: takto se spovidala moje duše světu

Stres mě přivádí k šílenství
Nutí mě dělat věci
Které srdce nenávidí
Deprese si pohrává s myšlenkami
Mající příchuť krve a smrti
Samota vhání temnotu do mozku
Žijícího jen z myšlenky
Na lepší budoucnost

Nechci už žít
Tak smrti kde jsi
Nechci už umírat
Tak smrti kde jsi
Nechci už žít
Tak smrti kde jsi
Nechci už hřešit
Tak smrti kde jsi

Štěstí se oběsilo už na pupeční šňůře
Ze strachu z mé budoucnosti
A teď mi přišlo nabídnout oprátku
Abych osvobodil nemocnou duši
Láska se přišla také podívat
Alespoň jednou vidím
Jak vypadají její mocná chapadla
Ale ani ona není tak mocná
Aby zachránila mou nemocnou duši

Nechci už žít
Tak smrti kde jsi
Nechci už umírat
Tak smrti kde jsi
Nechci už žít
Tak smrti kde jsi
Nechci už hřešit
Tak smrti kde jsi

má duše pláče a volá po osvobození
už nemůže dál snášet kruté rány osudu
osud to je ten co může za všechna má trápení
je to můj soudce
jež mě odsoudil k věčným mukám
zachraňte mou duši
osvoboďte ji
zbavte ji utrpení
ZABTE MĚ
Prosím, prosím, prosím
Tak už mě zbavte života

Nechci už žít
Tak smrti kde jsi
Nechci už umírat
Tak smrti kde jsi
Nechci už žít
Tak smrti kde jsi
Nechci už hřešit
Tak smrti kde jsi
Autor VoiD, 15.06.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sorry, nejak to tu blbne. Já to dvakrát neposílala :o(

15.06.2007 08:33:00 | Hesiona-Essylt

Časná smrt není řešením.
Pak už je pozdě bycha honit,
a říkat: "Pane, kdybych to jen tušil...
no jo,jenže teď už to nezměním."

Neboj, bude líp :o)

15.06.2007 08:32:00 | Hesiona-Essylt

Časná smrt není řešením.
Pak už je pozdě bycha honit,
a říkat: "Pane, kdybych to jen tušil...
no jo,jenže teď už to nezměním."

Neboj, bude líp :o)

15.06.2007 08:32:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí