10° / 12°

10° / 12°

Anotace: Sundám triko a hned se nas*ru. Co mě tak napadlo, to sem házím... NO ORDER ;)

To bude ostuda na plovárně!
Rok piju jako duha
a teď mi léto vytře zrak
A ouha!

Už slyším paničky
v pochybných
jedno a dvoudílkách
výjimečně nahoře bez
jak odvracejí tváře
pod růžová paraplata
a něco mrmlají
svým protějškům

Co naplat?
Dva kopce sexappealu
pivem nepřelejete
ale vykládejte to
tomu bachoru
co mě tíží
nejen na břiše

Piju rovnou z lahve
zahoďte číše
a dejte už pokoj
s jiným občerstvením!

I když jsou ještě pod zákonem
nad tuhle zrzavou dvojku není

Klidně si můžete
slečinky
do stínu lehnout
líčit se
kouřit
a svačinat

Já dám si ještě jedno
na vaše zdraví
a za pár let u vody
tak nějak na oplátku
pokochám se
velikostí
opálených
velezadků
Autor journeyman, 15.06.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jooo, tak to jo...

24.06.2007 20:41:00 | lidus

Docela mě pobavila.., jen tak ze zvědavosti.., kdo by tomu orosenému zlatavému moku v takovém horku odolal...:-)

16.06.2007 16:50:00 | Lorellin

to znam az mooc dobre... nejradsi Plzen;-)

15.06.2007 20:25:00 | Petite Francaise

no jo pívo je pívo kdo by v takovém horku odolal :)

15.06.2007 13:59:00 | Chonglee

..ta je srandovní,hlavně v závěru:)
a připomněla mi také můj každoletní problém..

15.06.2007 13:32:00 | natalí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí