Otázek sněm..

Otázek sněm..

Anotace: Další polibek od můzy na dobrou noc...Bez úprav hned napsáno...

Naivní dítě stojí na chodníku
V každé ženě vidí maminku
Milující

Toulá se na vlastní pěst
Svět je jen změt mnoha měst
Obrovský

Žije si samo a naivně
je sním jednáno lacině
Přehlížené

Věří všemu a všem
dětství je otázek sněm
Zvídavé

Dítě je tak krásné
nad vším žasne
Nevědoucí

Věří všemu a všem
dětství je otázek sněm...
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: Fuori dal mondo, pavlis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí