Život bolí

Život bolí

Anotace: co dodat?

Máš právo se takhle ptát?
Život si jen tak brát?

Máš pravdu,
život bolí,
ale počkej chvilku,
jestli ti to za to stojí.

Smrtí zachráníš možná sebe,
ale co potom?
co potom kolem tebe.

Přátele a rodina,
ty tě mají rádi,
nedávej jim za vinu,
že tě chtějí znáti.

Tak polož ten nůž
a nech to být,
já tě znám,
ty chceš přece žít.
Autor Anejet, 15.06.2007
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí