Úmor neni v únoru

Úmor neni v únoru

Anotace: z těch veder mi přeskočilo,až sem napsal rýmovačku

Úmor..
.........
vlečeme svá těla
nejlépe ve svém vlastním stínu
Studená - ta,která v zimě mrazila,
by mohla přiložit ruku k dílu.
Jazyk se mi přilepil na patro,už nevypraví ani hlásku
vše stagnovalo a zničilo to vedro,
jen mrtvá těla zdobí cestu

Navleč na mne věnec z ledovek,vždyť víš..dnes každý vítěz..
/anebo/
Na můj hrob přival ledovec
**
Udělej něco pro chladnou věc
Autor animovaný medvídek Pů, 15.06.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

* a ani není třeba přidávat něco dalšího.

19.06.2007 10:43:00 | Zuz.

To způsobilo to šílený vedro..to člověk blázní

16.06.2007 09:27:00 | animovaný medvídek Pů

Ne, Medvídku, na Tvůj hrob ještě ne. Jsem u Tebe poprvé, máš to v hlavě jasné, až na ten hrob...

16.06.2007 00:25:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí