Láska je když ... II

Láska je když ... II

Anotace: ...tak ted se to aspon rymuje... ;-)

Když poprvé sem tě viděla
Když najednou sem tvou ruku držela
Když v parku sme se líbali
Když společné trápení sme mívali
Když jsem kvůli tobě šla za školu
Když jsi mě nesměle pozval na Colu
Když sme se spolu milovali
Když v zimě sme se koulovali
Když se nám po sobě tak hrozně stýskalo
Když sme tam stály a nad námi se blýskalo
Když nám všecko bylo úplně fuk
Když jsi byl ještě tak hrozně fajn kluk
Když si mě držel a nikdy mě nechtěl pustit
Když sem si myslela že nechceš mě nikdy opustit
-----------------------------------------------
Když řekl si mi že mě nemiluješ,
že mě nechceš, a že odcházíš.....
z mého pokoje, z mého života, z mého světa ...
-----------------------------------------------
Když pláču
Když vzpomínám
Když zdá se mi že umírám
Když života smysl ztrácím
Když na ulici se kácím
Když nepiju a nejím
Když pořád jen do blba hledím
Když dokážu myslet jen a jen na tebe
Když říkám "Bože, vem mě už do nebe"!
Když ze smutku začínám pít
Když už mě nebaví žít
Autor cestovatelka, 15.06.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí