Narozeniny

Narozeniny

Anotace: Jen tak k nározkám...

Narozeniny máš a proto slyš můj hlas.
Přeji ti teďka-hnedka
vše nej k lásce ať je hebká!
Ať je taká jaká je
ať tě tvoje holka miluje.
K té tvé lásce hodně zdraví
ať tě život s holkou baví.
K tomu štěstí ti musím přát
ať tvůj vztah vydrží napořád.
Závěrem chci jen říci
miluj vždy svou společnici...
Autor Kšanda :), 15.06.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí