svět se otočí

svět se otočí

Anotace: pro tebe

Jsi člověk,
stejně jako já-
lidská bytost není o těle,
ale o duši,
víš,
tělo je jen skořápka,
která není ničím,
jen to uvnitř jsi ty..

To co nikdo nevidí,
je tvé malé tajemství..
Ty čekáš na okamžik,
kdy nebudeš už žít..

Za tvou
jedinou
definitivní tečkou
nebude už nic..

Mám jen jedno přání,
abys byl stále mezi námi..
Řekni jen,
že nyní máš pro koho žít
a svůj život nechceš ukončit..

Ty říkáš však,
že pro mě tu byls vždy
a já jen neprožívala naše sny..
Tančit spolu budeme,
uvidíš,
že se na nohy znovu postavíš..

Mezi kapkami deště
naše těla v jedno spojíme,
naše dechy zatajíme..
životem proplujeme spolu,
jako na opuštěném voru,
jen my dva
..a nic víc..
Autor kakaoo, 15.06.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkná báseň. Velmi cituplná.Je štěstí,když ten slabší má někoho kdo ho podrží a vrátí mu smysl života.

16.06.2007 09:57:00 | s.e.n

Je to upřímné a prosté!

16.06.2007 08:35:00 | Bíša

V básni je několik silných míst, jakkoli se zdá naivní, tak není, tolik k myšlence, v provedení básně mi vadí příliš mnoho zájmen typu to, ty atd, nejvíce mě zaujala poslední sloka

15.06.2007 22:36:00 | Taog

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí