NoSFeRaTu

NoSFeRaTu

Anotace: nosferatu dítě noci povstaň z hrobu a nes svůj osud

S příchodem bílého krále
Obloha zčernala jako smrt
Mraky se změnily v plující krev
Země se zachvěla
Když se zrodil potomek pekel
NOSFERATU

Krev je život
Krev je droga
Krev je nebe
Krev je peklo
Krev je smrt
S níž přichází
NOSFERATU NOSFERATU NOSFERATU
KREV KREV KREV

NOSFERATU dítě noci
NOSFERATU nebem i peklem nechtěné
NOSFERATU loudíš po zemi
Ani živí ani mrtví
Snažíš se ukojit svou touhu po krvi
NOSFERATU chtěl by milovat
Musí nenávidět

Krev je život
Krev je droga
Krev je nebe
Krev je peklo
Krev je smrt
S níž přichází
NOSFERATU NOSFERATU NOSFERATU
KREV KREV KREV

Návrat každou noc
Touha po krvi
Strach nářek pláč
Modlidby krajem se linou
Lidské obličeje blednou
Když den odchází spát
NOSFERATU přichází
Vybrat si svou sladkou daň
Nikdo se neschová
Nikdo neuteče
POZOR NOSFERATU už jde

Krev je život
Krev je droga
Krev je nebe
Krev je peklo
Krev je smrt
S níž přichází
NOSFERATU NOSFERATU NOSFERATU
KREV KREV KREV
Autor VoiD, 16.06.2007
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

16.06.2007 12:52:00 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí