ráno

ráno

Anotace: ...

Denně ráno odcházím,
pohled omluvný na tebe házím
a něžně ti říkám,
že jen pro tebe dýchám..
Místnost je plná sluníčka,
sem tam poletují malá peříčka,
ještě ze včerejšího večera,
kdy vášeň byla s námi,
zcelila všechny života rány..
Paprsek jemně hladí ti líčka,
ty ve svitu sluníčka přivíráš víčka,
jsi má krásná princeznička..
Autor kakaoo, 16.06.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Takové slova hned ráno jistě potěšila. Mne také.

16.06.2007 20:29:00 | s.e.n

Moc hezoučké, také bych si dala líbit takové vyznání.

16.06.2007 12:47:00 | vandule

Krásné vyznání...

16.06.2007 11:04:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí