Já, divák

Já, divák

Anotace: Nemyslim si, že strávit půl života u televize je zrovna ten nejsmysluplnější způsob nakládání s časem (napsal jsem to 9.11.03) -berte to spíš jako legraci, než jako 100% myšlené vážně

Příjdu domů a sednu k televizi
ani nesleduju, jak mi ten čas mizí
Asi dnes nejdu nikam s kamarády
vždyť víc než oni mě vždy TV baví
Trochu napětí a pak romantiku
Nejspíš se rozpláču za pár okamžiků
Včechny emoce mám doma v obýváku
Musím zavřít okno, ať neslyším zpěv ptáků
Nebo je zrovna zastřelím
pořád mě jen ruší
Když se dívám na bednu
tak mi řvou do uší
Jupí ještě soutěže!To mě taky baví
Kdoví zdali pan Mirek, dnes výhru oslaví
Potom mrknu na zprávy, ať vím, co se děje
No to je vážně hrůza!Kam tenhle svět spěje?
Super kino trhák a nemusím nikam
Je to taká paráda, že až sotva dýchám
Teď začíná TELESHOPING, to je taky sranda
Horst Fuchs tam má nový kráječ a k němu všechno zdarma
Už jsem kapku unavený - cože už je tolik?
Posledním mým úkolem je natáhnout budík
Už se těším, až budu mít zítra po práci
Zapnu svou magickou skříňku - tím čas neztrácím
Autor Ahimsa, 25.04.2005
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D tož prostě asi tolik: je to zábavné a přitom moudré...i taková dílka jsou na Literu potřeba...ačkoli vím, čtu to trošku opožděně :)

18.07.2007 14:29:00 | Paralelní možnosti

Pěkný, no, koukám, že když nekoukám do magické bedýnky, jsem silně out :-))). Asi si na ni budu muset najít čas :-)))

24.01.2006 18:32:00 | Alea - kometa kdovíco přinese

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí