Mezi mraky se skrývá slunce

Mezi mraky se skrývá slunce

Anotace: Snad na povzbuzení pro lidi, kteří se cítí pod psa a taky moje nejrychleji napsaná báseň.

Když Ti připadá, že všichni jsou víc než Ty
Když se cítíš jako nula, která zabloudila mezi jedničky
Když Ti padají špatně kostky
A když Ti svět připadá skrz na skrz prolezlý křivdou

Nepočítej nevraživé pohledy, počítej úsměvy
Nevzpomínej na chvíle, kdy se ostatní bavili na Tvůj účet
Vzpomínej na okamžik, kdy jsi zazářil a všichni si přáli být Tebou

Nečti o vraždách, ale o záchranách života
Neobviňuj se, že jsi někoho ranil
A buď pyšný na radost, kterou jsi do něčího života vnesl
Zapomeň na ruku, která Tě udeřila
A vzpomeň si na dlaň, která Tě pohladila

Nenaříkej nad tím, co neumíš
A těž co nejvíc z toho, co máš v malíku
Co záleží na tom, že lidi nedokážeš rozesmát?
Hlavně, abys věděl, jak otřít slzy

A netrap se pro lidi, kterým bys za trápení nestál
A truchli jen pro ty, co by truchlili, kdyby Tě neměli

A pamatuj, že mezi mraky se vždycky skrývá slunce
Autor Katka de Krho, 16.06.2007
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, jára spots
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...jsou to dobré rady,bohužel většina lidí je neslyší.

07.06.2008 23:56:00 | WAYWARD

Krása:-)

20.07.2007 23:16:00 | Pauline

Velmi dobré rady:) děkuju myslím že jsou užitečný

16.06.2007 16:05:00 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí