Nesmrtelný potomek

Nesmrtelný potomek

Anotace: 6.5 2004 - 21.9.2004 tak rozdílné má rodiče..

Sbírka: Od A do Z

Nostalgická vzpomínka..
ne, já nejsem chudinka.
Nejsem oběť jediná,
co neustále vzpomíná.

Nejsem oběť nostalgie,
jsem obětí svého chtíče.
Dávám mu prostor- nechť si žije!
syn prostoty a otce kýče.

Prostředky, jak ho utišit?
Dát mu, co chce- třeba vynucením.
Nabídnout šanci znovu chtít
a nezybývat se jen sněním.

Oživit si slzami,
to co je dávno za námi.
Oživit to, co je dávno pryč,
tak tohle je ten hnusný kýč!

A jaká, že je prostota?
Ta s krví mi klokotá,
když srdce stále pro jednoho
buší nesmrtelnou touhou.

Matka prostota a otec kýč
obklopují dítě- chtíč.
Nejde ho zabít, nejde umlčet.
Nejde zatratit posledních pár let.
Autor Mia, 25.04.2005
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí