Smutná dívka

Smutná dívka

Anotace: anotace

Proč smutná musím být,

proč štěstí mi nepřeje,proč samotou mám dál jít?

Chci se sebrat a být šťastná,jako každá dívka,

všechno prý dělám špatně,všude samá výtka.

Copak nemám právo na štěstí?

Proč štěstí mi nepřeje,proč přeje mi neštěstí?

*Poslední dobou to tak cítím* :-(
Autor AnGiE-AnGeL, 16.06.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji =)

18.06.2007 21:41:00 | AnGiE-AnGeL

Smutné a přesto krásné....uplně s tebou soucitím..

16.06.2007 21:57:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí