Poprvé podlehnout

Poprvé podlehnout

Anotace: Na přání pro Aduš :-) (jak zpívaj Kabáti - máš to už za sebou)víme svoje

Sbírka: Kdysi dávno

Podlehla si jeho očím, co barvu čokolády měly,
očím, které se do těch tvých tak vášnivě zahleděly.

Podlehla si jeho rtům, kterými ti do ucha slova lásky šeptal,
těm rtům, kterými tě po celém těle polibky lechtal.

Podlehla si jeho tělu, co chvělo se po tobě touhou,
podlehla si jemu, jen náhodou pouhou.

Tvůj první hřích s dnešní nocí končí,
svítá a svět se s další pannou loučí.
Ten princ tě ze svého náručí jen tak nepustí,
a Bůh? ten ti tohle všechno odpustí.
Autor Polárka, 17.06.2007
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

16.06.2008 08:02:00 | Marfuša

:o)

24.08.2007 19:03:00 | Bíša

:o)

24.08.2007 19:02:00 | Bíša

Moc hezké :))

17.06.2007 16:14:00 | Mary May

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí