Kvůli komu...?

Kvůli komu...?

Anotace: :o)

Slunce tiše čeká
na ten pravý čas,
až tráva bude měkká
a zatřpytí se její vlas.

Pak prozáří ti celý den,
náladu ti zvedne,
a vánek lehký jako sen
si vedle tebe sedne..

Já jsem to slunce -
já jsem ten vánek –
to kvůli mně trápí tě spánek
to kvůli mně…
Autor colorka, 17.06.2007
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: MiaaWei
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí