Dobytí světa

Dobytí světa

Anotace: Svět většinou dobudou ti, kterým je to jedno.

Dívám se na malé, pětileté děti
A vidím,
Jak ví, že dobudou svět.

Dívám se na čtrnáctileté děti
A vidím,
Jak si myslí, že dobudou svět.

Dívám se na dvacetileté děti
A vidím,
Jak doufají, že dobudou svět.

Dívám se na pětatřicetileté děti
A vidím, jak se honí,
Protože chtějí ještě dobýt svět.

Dívám se na šedesátileté děti
A vidím,
Jak se smějí, že chtěly někdy
Dobýt svět.
Autor Jan Simon, 26.04.2005
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí