Kouzelná víla

Kouzelná víla

Anotace: ...básnička.pls o komentáře

Jsem víla, co splní ti všechna přání
Jsem víla a přes svou krásu nejsem k mání
Jsem jen proto ,abych lidem pomáhala
a pomoci těm nejsmutnějším se nezdráhala

Já jsem víla kouzelná, co ti sílu dá
jsem víla jedinečná, co ti pomoct má
Ublížil ti někdo, někdo ponížil?
Neboj se, já nejsem ten, co by ti bolest rozšířil
já tvou bolest ztiším, ukonejším duši
rozhněvám se a nabiji svou kuši
s ní pak půjdu poučit, ty co tě do duše škrábli
a bože chraň je, byť by na tebe jen hrábli

Zachráním tě
Překvapím tě
Budeš mě milovat
Srdce mi pod dekou malovat
Já vím, že budu tvým vzorem
vím, že nazývat mě budeš Bohem
ale já jsem tu jen pro tvoji záchranu
nesmím hřešit, dostala bych se na hranu
horoucího pekla
i kdybych klobouk smekla
nic mě již nezachrání
nepomůže mi pokání
démoni si na ma smlsnou
démonské plameny na mě chrstnou
a já propadnu se tam,
kde stanu se jednou z démonských dam

Nezhřeším, to mi rozum nedovolí
jiné z víl si možná takovou cestu volí
já však zvolila si cestu kouzelné víly
abych mohla používat své magické síly
a pomáhat tam, kde mě potřebují
a poučit tam, kde hříšné pikle kují
Autor Barbie_Incident, 18.06.2007
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu pěkné :)

14.02.2008 15:12:00 | cordeli

Noooc hezký! :-) Fakt se mi to líbilo.

07.08.2007 19:52:00 | Vitae

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí