Poníženě pro Vás

Poníženě pro Vás

Anotace: Napsáno kdysi ve dvaceti letech pro neznámou slečnu, jež vystupovala na internetu pod přezdívkou Vaše Eminence...

Ach milá Vaše Eminence
Maje též básnického pera
Čet jsem vzkaz pro Vás - na nástěnce
A řek jsem si že do večera
Než vyjde jasná luna ze tmy
Utichne sykot plazů, zmijí
Též věnuji Vám pohled letmý
A potěším vás poezií

Tam za moře kde slunko plane
Jasněji jistě než zde doma
Kde nepotkáte zfetované
Ba ani zákeřného róma
Tam za moře já Eminenci
Poslat chci - ještě než se setmí
Společně s růžemi a věnci
Krom pohledu též úsměv letmý

Ach moje Vaše Eminence
Vy nemáte snad ani tuchy
Že zavřel bych se do kredence
Než žít dál život k lásce hluchý
Jenž ukazuje jen svá záda
Chci smutkem (s odpuštěním) zvracet
Vzpomeňte někdy na neřáda
Vroucně Vás líbá Petřík20
Autor Petrik78, 26.04.2005
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí