Dříve nebo později

Dříve nebo později

Anotace: ...

Dříve nebo později
v krvavých krůpějích
splníš si své sny
/co upletl sis z té nejtemnější tmy/

Dříve nebo později
se lidé
historkám z mládí zasmějí
/s zapomenou na to špatné/

Dříve nebo později
Ti věneček
z jarního kvítí uvěji
/s prosbou lásky/

Dříve nebo později
nám dojde
že rodiče to s námi dobře myslejí
/a my s nimi vlastně taky/

Dříve nebo později
si teprv uvědomíme
co všechno jsme měli
/a nechali utéct/

Dříve nebo později
zjistíš že starý vzpomínky
v koutě hnijí a tlejí
/přesně tam, kdes je zahodil/

Dříve nebo později
Ti tvé děti
poví jak moc Tě milují
/jen ti to nestačili říct dřív/

Dříve nebo později
z nevyplněné lásky
tvoje jméno prokleji
/a budu toho do smrti litovat/

Dřív nebo později
malá dítka
tvoje jméno zapějí
a donesou kvítka

/na tvůj hrob/
Autor mattoni.uz.neni, 18.06.2007
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ano, dříve nebo později na to přijdeme všichni ... teda v to doufám !!

18.06.2007 18:43:00 | Alci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí