Provazy, provázky

Provazy, provázky

Anotace: ... byla bych moc ráda, kdyby jste po své návštěvě zanechali malý dáreček ve formě komentáře ;)

Visí to ve vzduchu
na vlákně z fotonů,

svět má zas poruchu,
nelije do stromů
životodárnou vodu.

Houpá se na lanku
vzpomínka z předjaří,

když i k nám za branku
pronikli úhoři,
co nesli na ploutvích lásku.

Blimbá tu na niti
myšlenka utkvělá,

že radost nechytit,
to přeci se nedělá
v tomhletom světě.

Na jupingovém laně
padá se pomalu a jistě,

stejně jak jsou jisté zbraně,
válka, bomby, teroristé,
bez těch už to dneska nejde.

Z konopí provaz vám upletu s radostí,
lezte si po něm klidně až do nebe,

vždyť pro každého modré je tam dosti,
jenom ne pro mě a už vůbec nic pro tebe...
Autor prostějanek, 18.06.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro tebe taky, janku :-)
moc pěkná.

24.06.2007 21:01:00 | lidus

musím ti vynadat...píšeš těch básniček moc a já to nestíhám číst...teď nevím, jestli je to dobře nebo špatně:)))

19.06.2007 08:12:00 | Lizzzie

Takový je dnes svět...

19.06.2007 01:19:00 | Bíša

Provazy, provázky...všechno závisí od lásky...pro všechny... :-)

18.06.2007 21:58:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí