Jako to vidí on a ona.

Jako to vidí on a ona.

Anotace: Krása,láska,život.

Co je na světě krásnější,
než když máma dítě konejší.
Co je krásnější,než teplo
plamínků skotačících v krbu
pár mladých lístků co ošatilo vrbu,
duhová sametová orchidej ?
No tak se do zrcadla podívej
krásnější,než vydařené rýmy poety
jsi má lásko pouze ty.

Když máma dítě konejší
je nejbohatší na světě.
Když u krbu sedí a do plamínků hledí,
sní o lásce a kráse na této planetě.
Do zrcadla se raději nedívá
moc dobře ví,že její milý
růžové brýle na očích má,
když s láskou se na ní podívá.
Zatím jí patří jeho krásné rýmy,
než sundá brýle a otočí se za jinými.
Autor takova, 26.04.2005
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí