Vstup dovolen

Vstup dovolen

Anotace: ...inspirace...

Vstup dovolen
každý vem co hrdlo ráčí
Nehledej rým
nic to není
jen trochu snění

Námětem může být
i na obloze hejno divokých hus
i plaňky starého plotu
i hrušeň obalena spoustou květů

Nehledej daleko
není třeba
Jen u nás se peče voňavý chleba
co posolíš
prsty ulomíš vypečenou kůrku
a o bohatství jen sníš

Nehledej daleko
stačí vidět hejno divokých hus
letících oblohou
je mnoho těch kteří víc nemohou
stačí jim vidět
hejno divokých hus
letících oblohou
Autor Hančí, 26.04.2005
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí