Ráj

Ráj

Anotace: doufám že se bude líbit...Ohodnoťte a napište komentář

každý si přejeme ráj
všichni se tam nedostanem
všichni tu na světě zvostanem.
Ráj oplývá neskutečnou pohodou
ale nedostaneme se tam náhodou.

Ráj plný slunce,šťavnatého ovoce
projevují se tam jen veselé emoce
každého přivítají obrovské ovace
není to snad ráj boží?

dobří lidé se tu množí
zlý duše odsud vyhazují
tak to má být
spravedlnost tu musí být

světélkující brána zve nás...
Vítají nás...
každý to má tady snáz
Autor Ty, 18.06.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí