Polibky..

Polibky..

Anotace: možná mírně matoucí název..

.

Proudem teplé vody
polibky
si z vlasů smyju
/člověk by se neměl
tak často mýt../
Teď na konci prstů
chybí mi
tvé dlaně..

Stíny tvého dechu
z kolíbky svých rukou
piju
/a dokud budeš dýchat
já chci pořád pít../
Tvé objetí
se rozpouští
ve vaně

Na rubu špuntu
chybí mi
tvé pousmání
/to když se ti vrásky
kolem očí rozkvetou/

Tak pohlaď mě
prosím
tou chybějící dlaní
/než mi z vany
ty polibky odtekou/

.
Autor Euka, 18.06.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jééééééééé... to je nádherný!

23.08.2007 14:35:00 | Mišpule

Krásné a něžné vyjádření vroucího citu lásky.

13.07.2007 08:55:00 | Beáta

Pohladit tě můžu jenom slovy
nebo políbit tě nadálku.

26.06.2007 11:18:00 | jehlaspichlas

Nic není matoucí, jen zkrátka překrásné...

19.06.2007 22:25:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí