Štěňátko

Štěňátko

Anotace: .,....

štěnátko a jeho nový den
probouzí se a vidí maminčin teplý dech
vidí šepot trávy
vidí hřejivé sluneční paprsky
vidí hladivý vítr
vidí chuť dnu
a ono ji hltá
je to malý nenasyta
nenasyta
co se právě narodil
nenasyta
kterého by hloupí člověk nazval
stále ještě slepým štěnětem
Autor Lodě, 19.06.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasné..:o) líbí se mi..konec skvělý..:-)

19.06.2007 07:33:00 | kakaoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí