VRaHoVo ŠTěSTí

VRaHoVo ŠTěSTí

Anotace: co je vlastně štěstí

Mračna se stahují
Duše se začne třást
Mračna se stahují
Hrobař kope hrob
Těší se až ho zaplní
Mračna se stahují
Koroner konstatuje smrt
Mračna se stahují
Ve svitu lampy jako za úplňku
Čepel nervózně odráží světlo
Touží po krvi

Jsem nula jsem nula jsem nula
Já nejsem nula
Rozhoduji jestli zemřeš
Roztoč se kolo štěstí
Ukaž smrt mé nevinné oběti

Nastala tma
Ulice jsou prázdné
Nastala tma
Vrah si netrpělivě hledá oběť
Nastala tma
Duše touží se uspokojit
Nastala tma
Silueta ženy vystupuje z mlhy
Nastala tma
Nůž koná svou posvátnou práci
Nastala tma
Šťastný vrah ulehá uspokojen spát

Jsem nula jsem nula jsem nula
Já nejsem nula
Rozhoduji jestli zemřeš
Kolo štěstí se dotočilo
Musíš zemřít tak jak ti bylo předurčeno

Nastává úsvit
Mrtvá žena v kaluži krve
Leží na chodníku
Nastává úsvit
Lidé zděšeně stojí nad mršinou
Které už není nikdy pomoci
Nastává úsvit
Bezradní policisté zkoumají ženu
Bez jakékoliv stopy vedoucí k vrahovi
Nastává úsvit
Město polité strachem
Odchází mlčky za svým každodenním posláním

Jsem nula jsem nula jsem nula
Já nejsem nula
Rozhoduji jestli zemřeš
Kolo štěstí se znovu roztáčí
Tak kdo bude mít dnes povinnost zemřít
Autor VoiD, 19.06.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí