Podlehla jsem

Podlehla jsem

Anotace: ...

Cítím, jak to krásně voní,
dým je všude kolem nás,
každý vytahuje fajku svoji
a chce se zhulit zas.

Já jen pozoruji a vyčkávám,
jesi už jsou zhulení, se vyptávám.
Asi jsou, nevnímají jen se smějí
a fajku mi při tom podávají...

Mám to po dlouhé době v ruce,
křičí:"tak zhul se přece!"

Slíbila jsem, že už to do sebe nedám,
avšak v této chvíli se tomu poddám.
Štěstí se ve mně rozplyne
a stres na chvíli pomine.

Zradila jsem sebe,
zradila jsem všechny, co mi věřili,
zapomeňte na mě, kdo jste mě kdy spatřili,
.......podlehla jsem...
Autor antikriss, 19.06.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm...taky známe:-(

27.06.2007 20:20:00 | Veru

Něco podobného znám...a taky mám o tom básničku...vlastně dvě:)

19.06.2007 17:19:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí