Poslední pocit před smrtí

Poslední pocit před smrtí

Anotace: Nejspíš to ani není básnička ale já nevěděla kam to zařadit , tak hodnoťte a hodnoťte

A bude světlo a začne hrát hudba
A lidé si připijí .. a zapomenou
Půjdou domů a s pocitem dobře vykonané práce
...
Se nikdy nevrátí.
Budu ležet v tom setmělém pokoji
Pozorovat tančící záblesky světla které pronikli těžkou záclonou mého bezvědomí
Myslet na to.
Poslední pocit před smrtí
Neprobíhá mi před očima život
Vidím jen světlo
To světlo které mi celý život chybělo
Teď .. tančí
Třepotá se a v jeho stínech já vidím sama sebe
Tvář vraha ? Ne.
Cítím tu krev, nic to neznamená
Hlavní je světlo
Kdesi daleko teď začíná nový den
Začíná den s příslibem , a já ?
Já dýchám naposledy
Až to všechno skončí vyprávějte o tom.
Světlo zhaslo
Je konec ?
Ano
Autor Fay, 19.06.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky krysko :-)

13.07.2007 21:54:00 | Fay

tak to je hustý...no mě to teda pro tebe příde naprosto typický:)

13.07.2007 21:45:00 | Metteorwa

Je konec?
Ano,
Ano a vzdy bude...

25.06.2007 15:21:00 | Megn

Díky , za tohle jsem ti vděčná

22.06.2007 23:00:00 | Fay

no nevim vubec se mi to k tobe nehodi...i kdyz to je asi trochu zcestny dyz je to prvni tvoje dilo ktery sem cetla...ten zacatek je zvlastni a zbytek skvelej...vrham se na dlsi

22.06.2007 22:10:00 | Fuori dal mondo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí