Lidé

Lidé

Anotace: výstižný název..přečtěte si to sami:)díky

Lidé jsou děsní tvorové
závist je to slovo, co tak dobře znají
někdy jsou horší než rány morové
v jejich hlavách jen jejich úspěch mají

nesnáším je pro jejich povahy
pro jejich slabost v životě
nedostává se jim dost odvahy
zblázní se strachy v minutě

pořád jen něco vyčítají
nějaká tajemství tají
přitom před vlastními problémy utíkají
a hlavně ubližují, někdy jen slovy co znají

myslíte si, že vás špatně odhaduji?
že vás bez důkazů odsuzuji?
ne, já přesvědčila se už mohokrát o lidech a jejich rozumu
někdy svou namyšleností všemu nasadíte korunu
prostě a jasně, zamyslete se nad svým chováním
možná že se zlepšíte, že přesvědčíte mě v budoucnu svým jednáním
Autor Barbie_Incident, 19.06.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsme jen lidé...

03.09.2007 17:43:00 | Bíša

Vystihlas to pěkně děvče.Jenom nezapomen, že ty jsi taky člověk.Nezapomen!

19.06.2007 18:43:00 | W.O.K.O.

Mě se moooc líbí...:)) Ono se to urovná...určitě...;)) kvůli takový prkotině přece nemůže ztroskotat nějaké kamarádství, nee??:))

19.06.2007 18:34:00 | rry-cussete

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí