Pohlazení

Pohlazení

Anotace: Pohlazení, to má kouzelnou moc...

Pohlaď mé srdce,
dlaní teplou, vlahou.
Rozbuš ho prudce.
Polibkem, něhou.

Pohlaď mou duši,
oviň ji kvítím.
Láska Ti sluší.
Bezpečí cítím.

Pohlaď mě ve snech,
kde rosou se brodím.
Podej mi svůj dech,
já růži z něj stvořím.

Pohlaď mé vlasy,
ať nejsou jako trní.
Dám za tričko řasy,
co přání plní.

Pohlaď mé tělo,
uhas ten oheň.
Toužit by chtělo,
když nocí jsem oděn.

Pohlaď mé jméno,
vyslov ho sladce.
Ať ví, že je chtěno
a jako v pohádce.

Pohlaď mě...
Autor DodgerKT, 26.04.2005
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí