Volný pád

Volný pád

Anotace: ....na letišti....

Před propastí stojím,
všady kolem divní ptáci
odlétají a přistávají,
křídly však nemávají.

V dáli pravdě do očí hledím.
Váhání...
.
Odhodlání...lhát neumím.
Skači po hlavě,
do hlubiny se řítím.
Cítím adrenalin,
následuje volný pád.

Orel skalní kouká za mnou,
nechápávě kroutí hlavou.
Blázen...

Smyčka lana
stahuje se kolem krku,
asi se zadusím.
Dýchat však stále mohu,
dopadám, tělo bolí.
Kosti celé, pouze duše polámaná.
Uvolnění.

Slaný déšť vlasy mi smáčí.
Prosím mraky,
neplačte to bude dobrý.

Nemohu v životě lhát,
i kdyby ten volný pád,
byl bez padáku s dopadem
na hřbitov...
Autor vapiti, 19.06.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skok do neznáma... a žít s pravdou... hřbitov nebo láska?" Další dny života odpoví... :-)

29.07.2007 16:48:00 | Levandule

Dost dobrá!:-)

21.06.2007 22:34:00 | Chancer

Souhlasím s něžným pohlavím...

20.06.2007 00:49:00 | Bíša

Neskakej nikam , basnicka je moc krasna , plna smutku. Snad tam prijdes na jine myslenky , napis basen o mori , je tak krase, budu se moc tesit.

20.06.2007 00:07:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí