Bláznivý revue

Bláznivý revue

Anotace: Kdepak je a kam se schoval? Ve Vietnamu dobojoval. Chudáček...

Krucipísek, kýbl, vagón,
někdo mi tu šlápnul na tón.
Udělal mi z něho placku
a já abych si dal facku...

Namaluji-li ho sem,
poletí mi za nosem.
HopsaBréca už mě sere,
na povrch se kurva dere.

Nemám smysl tak dál hrát,
se svobodou bojovat.
Už je tu, tak co s tim bude?
Třeba mi to nějak projde.

Sory, že Tě otravuju
s takovouhle blbostí...
Počkej já tě namaluju
placatýho bez kostí.
Autor Muji, 20.06.2007
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí