"Já měla mít strach"

"Já měla mít strach"

Anotace: ...

Já jsem měla mít strach!
Měla jsem se bát.
Měla jsem se klepat hrůzou.
Strachy nedutat.
Já prostě měla jsem se o život tvůj bát.
Měla jsem se o tebe se strachovat.
Nechci tě ztratit!
Měla jsem se bát.
Jak to teď vrátit?
Autor Akae, 20.06.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a pomohlo by to ?:o(

20.06.2007 11:01:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí