Péťa

Péťa

Anotace: to je pro moji moc dobrou kámošku Petru..jsem ráda, že tě tahle básnička potěšila, doufám,že se bude líbit i vám.:)

Petruška, to je moje slunce, povzbudí mě, když to potřebuji
Péťa je jedna z osob, která mě chápe,zoufalé slzy díky ní zatlačuji
ta holka mi věří, díky ní jdu stále výš, nikdy nedopustí, abych spadla
je to dívka, co mi sílu dává, nenechá mě abych až na dno padla

Je to pro mě moc skvělá kamarádka, co mě snad nikdy nezradí
je to osoba ,co mě chápe a vždycky skvěle poradí
ano, dalo by se říct, že to je poklad
a nepotřebuji o tom žádný doklad
prostě se zapsala do mého srdce
neviděla jsem ji ještě sice
ale vím, že je to klenot klenotů
je to naděje básníků mnoha životů
i když si myslí, že básně jí moc nejdou
doufám, že jí takové myšlenky přejdou
ona totiž je básniček paní
dala bych ruku do ohně, za ní
je to prostě osoba, které věřím
a které svoje srdce navždy svěřím
Autor Barbie_Incident, 20.06.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

20.08.2007 00:00:00 | Bíša

Nejen, že mě potěšila, pořád hřeje na duši, když si ji přečtu...:)) Díky, díky, díky...:)) to nejde vypsat, to co cítím, když si tohle čtu...:)) snad jen třemi prostými slovy...Mám Tě ráda...:))

20.06.2007 21:06:00 | rry-cussete

Tak teď už chápu co jsi mi barís o tom říkala krááásný:)

20.06.2007 14:52:00 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí